Verhuis piano

Een piano verhuist u niet zomaar, dit is een klus die vraagt om gespecialiseerde verhuizers. Niet alleen moet er rekening gehouden  worden met de zwaarte, piano's wegen met gemak 400 kilo, ook de temperatuur en luchtvochtigheid spelen een rol.

Piano verhuis
Vaak worden piano's vervoerd in speciale gewatteerde hoezen in een luchtgeveerde vrachtwagen. Dit is dus niet iets wat u zelf zomaar kunt doen. Het beste kunt u uw piano laten verhuizen door een gespecialiseerde verhuisfirma.

Piano verhuis voorbereiden

Het inschakelen van professionele verhuizers zal u een hoop tijd, gedoe en eventuele schade besparen. Een piano verhuizing vraagt om het juiste materiaal en ervaring. Soms komt het voor dat een piano niet direct geplaatst kan worden op uw nieuwe adres. Mocht dit het geval zijn dan kunt u ervoor kiezen om uw piano op te laten slaan in een verwarmde en geconditioneerde opslagruimte, sommige verhuisfirma's bieden dit ook aan.

Om u voor te bereiden op uw piano verhuizing kunt de volgende tips in gedachte houden:

- Controleer of de piano door uw deuren en gangen past, dit kunt u doen door een mal van karton te maken. Maak een mal van de zijkant zodat u kunt zien of de piano er op zijn zijkant doorheen past.

- Heeft uw woning meerdere verdiepingen? Geef deze informatie aan uw verhuisfirma zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Zij nemen dan een verhuislift mee maar soms kan het voorkomen dat er een grotere kraan voor nodig is, het is dan handig dat de verhuisfirma dit van te voren weet.

- Geef uw type vloer door aan uw verhuisfirma. Op deze manier kan het verhuisbedrijf voor goede bescherming zorgen.

Verhuisfirma's vergelijken

Wanneer u een verhuisfirma wilt inschakelen om uw piano te verhuizen, dan is het slim om hiervoor eerst offertes te vergelijken van meerdere verhuisfirma's die gevestigd zijn in uw regio. Onderlinge prijzen voor het verhuizen van een piano kunnen namelijk nogal verschillen. Door te vergelijken op prijs en kwaliteit weet u zeker dat u uw piano veilig verhuisd tegen de beste prijs!

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes van verhuisbedrijven uit uw regio en bespaar op uw piano verhuis.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze verhuisfirma's bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde verhuisfirma's.
Omdat u van meerdere verhuisfirma's (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw verhuis!
Jazeker! U beslist altijd zelf of u de verhuisfirma uiteindelijk inschakelt. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.