Voordelen van een verhuisbedrijf

Mike avatar

Mike op 23-12-2015

Een verhuizing kan behoorlijk stressvol zijn en een verhuisbedrijf inschakelen die veel taken van u overneemt kan vaak een enorme opluchting zijn. Ontdek alle voordelen van een verhuisbedrijf in onderstaand artikel!

verhuisbedrijven voordelen

Voordelen van een verhuisbedrijf

Een van de belangrijkste keuzes bij een verhuizing is de keuze wie de daadwerkelijke verhuizing voor u gaat realiseren. U kunt er voor kiezen om dit helemaal zelf te doen met behulp van vrienden en familie.

Vaak levert dit de nodige stress op; mensen zeggen op het laatste moment af, er gaat iets stuk gedurende de verhuizing, het tempo waarin gewerkt wordt is te laag, u komt handen en voeten te kort om iedereen te instrueren enzovoort enzovoort.

Met een professionele verhuisfirma heeft u deze ongemakken niet en kunt u zich focussen op de belangrijkere zaken tijdens de verhuizing. De verhuizers weten wat ze moeten doen en hoe ze hun werkzaamheden snel en secuur uit moeten voeren. Daarnaast zijn verhuisbedrijven doorgaans goed verzekerd tegen schade aan uw en/of andermans eigendommen en natuurlijk zorgen zij er voor dat het afgesproken aantal verhuizers aanwezig is op de verhuisdag.

Ook het gebruik van materialen is bij een verhuisbedrijf inbegrepen zodat u hier zelf geen zorg voor hoeft te dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhuisdekens en verhuisdozen, maar ook een verhuislift om bijvoorbeeld grote attributen uit uw woning te takelen.

Als laatste grote voordeel is de capaciteit van een verhuisbedrijf. Hoe groot of klein uw verhuizing ook is; een verhuisfirma beschikt altijd over de juiste verhuiswagen om uw inboedel veilig van de oude naar de nieuwe woning te vervoeren. Wanneer u zelf zorg draagt voor de verhuizing zult u zelf een verhuiswagen moeten huren en een inschatting maken of uw gehele inboedel in de verhuiswagen past. Maakt u een foute inschatting dan zal dit extra kosten met zich mee brengen.

Besparen op een verhuisfirma

De extra kosten die u maakt door een verhuisbedrijf in te schakelen kunt u vrij eenvoudig tot een minimum beperken. Verhuisbedrijven hanteren onderling namelijk uiteenlopende tarieven en door meerdere verhuisfirma's met elkaar te vergelijken kiest u gemakkelijker en eenvoudiger de meest voordelige verhuisfirma. Deze vergelijking levert u een flinke besparing op de verhuiskosten op die gemakkelijk kan oplopen tot wel 40% besparing!Laat een reactie achter, vinden we leuk!