Verhuizen met restschuld, hoe zit dat?

04/02/2016
Verhuizen met een restschuld is niet wenselijk, maar niet altijd te voorkomen. Welke maatregelen je kunt treffen ontdek je in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Voordelen van een verhuisbedrijf

23/12/2015
Een verhuisbedrijf inschakelen voor uw verhuizing biedt een flink aantal voordelen. Welke voordelen dit zijn leest u in dit artikel.
Lees meer!

Verhuizen, welke verzekering kiest u?

27/06/2015
Bent u van plan te verhuizen en moet u nog een verhuisbedrijf kiezen? Let dan vooral op welke verhuisverzekering u kiest. Lees hier wat u kunt doen!
Lees meer!

Verhuizen? Hier vindt u dé checklist

28/04/2015
Bij een verhuizing komt veel kijken. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij een checklist verhuizing opgesteld. Ontdek de checklist verhuizing hier!
Lees meer!

Nieuwe woning? Vergeet niet uw post mee te verhuizen!

07/04/2015
Wanneer u een nieuwe woning heeft gevonden kan de verhuis gaan beginnen. U moet aan veel dingen denken. Maar denk ook aan uw post. Lees er hier meer over!
Lees meer!

Ik verhuis. Wat nu met gas en elektriciteit?

17/02/2015
Bij een verhuis komt veel kijken. Ook moet er worden gedacht aan gas en elektriciteit. Lees hier wat u in zo'n situatie het beste kunt doen!
Lees meer!

Verhuizen naar het buitenland

11/02/2015
Verhuizen naar het buitenland? Spannend! Een verhuizing naar het buitenland vraagt om een een goede voorbereiding. Lees hier snel al onze tips!
Lees meer!

Verhuizen? Maak gebruik van een verhuislift!

22/01/2015
Een verhuislift biedt vele voordelen. Lees snel welke voordelen een verhuislift biedt en vergelijk meerdere firma’s. Bespaar tot wel 60%!
Lees meer!

Verhuis naar Spanje: Belgen verhuizen massaal

30/09/2014
Uit recente cijfers blijkt dat er enorm veel Belgen verhuizen naar Spanje. Waarom is een verhuis naar het zonnige zuiden zo in trek? Huizen zijn goedkoop!
Lees meer!